SoMe Management

Få mere tid til din forretning

 Slip for den administrative håndtering af dine sociale platforme, og lad os gøre det for dig. Gennem strategisk og praktisk ekspertise hjælper vi dit brand med at opbygge rækkevidde og engagement på dine sociale platforme. Vi giver dig mere tid til at gøre det som du er god til – at drive din forretning. 

Hvis du har brug for:

→ større eksponering

For at få større eksponering er det afgørende at forstå din målgruppes interesser og præferencer, så du kan levere relevant indhold, der appellerer til dem.

→ at skabe en bæredygtig platform

Med fokus på at fremtidssikre dine sociale platforme udarbejder vi en bæredygtig strategi, som sikrer at din forretnings sociale tilstedeværelse skaber det bedste fundament til at nå dine mål.

→ Opnå en bedre performance

Arbejd målrettet på at forbedre din performance på sociale medier ved, at fokusere på analyser, målinger og strategisk indhold, der resonerer med din målgruppe.

sådan kan vi hjælpe dig

Vi står for den fulde håndtering af dine sociale platforme, så du fokusere på din forretnings udvikling

Reconekt styrker dit brand med profesionel håndtering, af dine sociale medier, lige fra udarbejdelse af strategi til eksekvering, optimering og afrapportering. Vi benytter data til at finjustere din indsats, så du opnår de bedste resultater. 

Derfor er vi de rette for dig

Vi er det perfekte match til dig, hvis du søger en kompetent samarbejdspartner, som forstår at sætte sig ind i din forretning. Vi ser din virksomhed som en helhed, og sikrer gennem SoMe Management at din forretning opnår dens fulde potentiale på platforme som Instagram, Facebook og Tiktok.

Vi er et team af digitale specialister, som brænder for sociale medier. Vi elsker at nørde nye trends, dygtiggøre os, og skabe resultater for vores samarbejdspartnere.

Det kan du forvente:

Digitale specialister, som klæder dig på til den digitale fremtid

Er du klar til at skille dig ud?
Rejsen starter når du er klar!

Det synes andre

Reconekt hjalp os med at optimere vores digitale tilstedeværelse på sociale medier. Fra første møde var vi, hos Brush Buddy, ikke i tvivl om deres ekspertise indenfor området. De er enormt profesionelle i deres arbejdsgang, og gør processen utrolig overskuelig, så det er nemt for os at følge med i.

— Frederik Schmidt, brushbuddy

Kontakt os når som helst

vi er her for at hjælpe dig