PR & influencere

Indhold udover det sædvanlige

Skab relation til din målgruppe med public relations og influcer marketing. Brug kendte stemmer til, at kommunikere dit budskab direkte til din målgruppe. Din succes påvirkes af din omtale.

Hvis du har brug for:

→ at målrette dit budskab

Kan du med strategisk brug af PR og influencer marketing sikrer, at dit budskab bliver kommunikeret direkte til din målgruppe, så du opnår den omtale som dit brand fortjener. 

→ at få et blå stempel

Med et blå stempel fra de danske pressemagasiner sikrer du, at dit brand ikke går ubemærket hen. Brug aktivt din presseomtale til, at skabe troværdighed og anerkendelse blandt din målgruppe.

→ At udvide din målgruppe

Med hjælp fra PR og influencer marketing kan du øge rækkevidden og appellere til en bredere målgruppe, som skaber det bedste fundament for en bæredygtig forretning. 

sådan kan vi hjælpe dig

Vi opbygger tætte relationer, som gavner dit brand og din forretnings omtale.

Unikt indhold er nøglen til at gøre dit brand bemærkelsesværdigt og værdiskabende i folks hukommelse. I en verden fuld af information og reklame er det kreativt content, der stikker ud og skaber en dyb forbindelse med din målgruppe. Når du tør skille dig ud fra mængden ved at levere indhold, der er både informativt og underholdende, bygger du en stærkere identitet omkring dit brand.

Derfor er vi de rette for dig

Hvis du er er klar til opleve omtale af dit brand gennem presse og influencer marketing,

Gennem netværk til pressebureauer og influencere hjælper vi dit brand med at få større omtale. Vi sikrer at du bliver præsenteret på en måde, som stemmer overens med dine kvaliteter og værdier.

Det kan du forvente:

PR er som et butiksvindue, der giver forsmag på din forretning

Vi kender alle det, at blive lokket fra gaden og ind i butikken fordi, at vi er interesseret i at høre og se mere til et produkt – med presseomtale gør vi det samme for dig.

Det synes andre

Reconekt hjalp os med at optimere vores digitale tilstedeværelse på sociale medier. Fra første møde var vi hos Brush Buddy ikke i tvivl om deres ekspertise indenfor området. De er enormt profesionelle i deres arbejdsgang, og gør processen utrolig overskuelig, så det er nemt for os at følge med i.

— Frederik Schmidt, brushbuddy

Kontakt os når som helst

vi er her for at hjælpe dig