Meta Annoncering

Få mest muligt ud af dine annoncekroner

Med meta-annoncerig kan du effektivt anvende dine sociale medier, som et værktøj til at styrke din virksomhed, øge konverteringsraten, skabe større opmærksomhed omkring dit brand og generere kvalificerede leads. 

Hvis du har brug for:

→ datadrevent marketing

Data er rygraden i meta annoncering. Det giver indsigt i målgruppeadfærd, nøgletal og kampagneoptimering. Med data kan du skræddersy budskaber, målrette præcis til hvem og hvor samt finjustere op dine resultater for at opnå bedre annonceeffektivitet.

→ at skabe ny vækst

Med annoncering får du mulighed for at afprøve dine markedsføringsindsatser på nye markeder eller til nye målgrupper uden de store bekymringer. Du kan bruge måden som første led i ekspandering, eller blot som kanal for mersalg.  

→ få flere besøgende

En af de primære incitamenter til at benytte annoncering er, at du har mulighed for at rette dit budskab direkte til den målgruppe, der er mest interesseret i den – hvilket kan bidrage til en forøgelse af konverteringsraten.

sådan kan vi hjælpe dig

Fra indhold til eksekvering til rapport hjælper vi dig. Vi sørger for, at du når dine mål. 

Hos Reconekt fokuserer vi på præcis målretning i vores annoncering. Vi implementerer både traditionelle og avancerede annonceringsstrategier på sociale platforme, hvor størstedelen af din potentielle målgruppe er til stede. 

Derfor er vi de rette for dig

Hvis du synes, at der er en masse fancy ord som ROI, CTA, CTR og CPC, som du ikke helt forstår men forstår er vigtige i nutidens marketingsverden, så tøv ej med at række ud til os.   

Vi er dine specialister, der står klar til at løfte din forretning til nye højder. Vi klæder dig på til den digitale verden, og sørger for at du forstår hvad der sker på dine kanaler. Vi holder månedlige møder, og gennemgår i fællesskab din resultater og fremtidsudsigter. 

Det kan du forvente:

At dine hårdt tjente penge bliver en investering i din forretnings fremtid

At få maksimal værdi ud af dit annonceringsbudget. Vi skaber skræddersyede kampagner, udfører AB-testning, sikrer en fornuftig cost-per-conversion (CPC) og genererer en profitabel return-on-investment (ROI). 

Det synes andre

Reconekt hjalp os med at optimere vores digitale tilstedeværelse på sociale medier. Fra første møde var vi hos Brush Buddy ikke i tvivl om deres ekspertise indenfor området. De er enormt profesionelle i deres arbejdsgang, og gør processen utrolig overskuelig, så det er nemt for os at følge med i.

— Frederik Schmidt, brushbuddy

Kontakt os når som helst

vi er her for at hjælpe dig